KK MEGA MOZZART – DOBITNA KOMBINACIJA ZA USPEH

KK MEGA MOZZART – DOBITNA KOMBINACIJA ZA USPEH

Čuvena fabrika za talente dobija asistenciju kompanije koja je poznata po ulaganjima u košarku – KK Mega se od danas zove Mega Mozzart! Ovaj tandem već je uspešno sarađivao u prošlosti, kada su dres sa imenom lidera u priređivanju igre na sreću nosili Nikola Jokić i Vasilije Micić, aktuelni MVP-a NBA, odnosno Evrolige.

Redovni učesnik regionalne lige, osvajač Kupa Srbije iz 2016. i finalista domaćeg šampionata iz prošle sezone ima velike ambicije u narednom periodu, a na tom putu će dobiti podršku jedne velike domaće kompanije čije se ime često vezuje za igru pod obručima.

Jednogodišnji ugovor danas su parafirali generalni menadžer Mege Goran Ćakić i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

Izuzetno mi je drago da je jedna takva kompanija kao što je Mozzart prepoznala sve ono što radi Mega i što ćemo ponovo biti u prilici da sarađujemo. Uveren sam da će i ova naša saradnja biti veoma uspešna, jer iskustva iz prošlosti nam govore da je ovo zaista dobitna kombinacija. Podrška koju smo dobili je dragocena i potrudićemo se da dobrim rezultatima, ali i afirmacijom mladih igrača, opravdamo ukazano poverenje”, istakao je Ćakić.

Mozzart je ostavio značajan trag u svetu košarke na ovim prostorima, ne samo ulaganjem u infrastrukturu i obnovom igrališta u sklopu akcije „Sto terena za jednu igru“.

I Mega se trudi da mladim nadama pruži što bolje uslove za razvoj, pa je ovaj vid saradnje sjajan način da klub, a i ova kompanija i dalje budu odskočna daska novim šampionima.

„Moram da izrazim veliko zadovoljstvo što se danas nalazim ovde jer je saradnja sa Megom u sezoni 2013/2014. bilo jedno od prvih sportskih sponzorstava kompanije Mozzart. A svi znamo šta se izrodilo te sezone - da ne idemo dalje, iz te ekipe izašli su MVP NBA lige Nikola Jokić i MVP Evrolige Vasa Micić. Sada smo opet zajedno i verujem da će iz naše saradnje ponovo izaći nešto veličanstveno. Mega je oduvek bila rasadnik velikih talenata, i tako će sigurno i ostati. Klubu želimo da uz podršku Mozzarta nastavi sa sjajnim igrama u regionalnoj i domaćoj ligi, a juniorskoj ekipi želimo da postane šampion Evrolige“, naglasio je generalni direktor Mozzarta, Slobodan Prodanović.