Igrač kola Mirko Ivanić novac donirao za lečenje Milana Šolaje

Igrač kola Mirko Ivanić novac donirao za lečenje Milana Šolaje

Na terenu demonstriraju sjajno fudbalsko umeće, a izvan njega nakon svakog odigranog kola dokazuju da je humanost sinonim Mozzart Bet Superlige. Za sjajno prikazanu partiju titula najboljem u šestom kolu Mozzart Bet Superlige otišla je u ruke Mirku Ivaniću prvotomcu FK Crvena zvezda, kojeg je kompanija Mozzart nagradila sa 50.000 dinara. Mirko je ovaj novac donirao za lečenje paraolimpijca Milana Šolaje osvajača zlate medalje na prvom Evropskom takmičenju ronjenja osoba sa invaliditetom u Sloveniji.

Milan je tada bio je najbolji u svetu, sa rekordom od tri i po minuta. Takođe, ovaj borac bio je učesnik Svetskog prvenstva u Krimu, postigavši rezultat od čitavih pet minuta i petnaest sekundi i tako osvojio drugo mesto.

"Srećan sam i zadovoljan zbog činjenice da svojim dobrim partijama mogu da pomognem nekome. Ideja je odlična i verujem da će svi igrači imati motiv više da se bore za titulu najboljeg kako bi pomogli ljudima kojima je to najpotrebnije. Posebno mi je drago što mogu da pomognem sportisti, olimpijcu" istakao je Mirko Ivanić prvotimac Crvene zvezde.

Koliko je Ivanić bio dominantan najbolje oslikavaju i podaci sa platforme Instat. Imao je najbolji igrač šestog kola Mozzart Bet Superlige sjajan indeks - 269. Pored tri gola i asistencije, imao je četiri ključna dodavanja i čak šest driblinga uz procenat uspešnosti – 87, kada se sve sabere pokazuje da je Ivanić imao samo jedan izgubljen duel sa rivalima. Zaslužno je poneo titulu najboljeg, a plaketu i ček koji je Ivanić prosledio za lečenje Milana Šolaje uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola najboljem igraču donira 50.000 dinara koje on daje u humanitarne svrhe. Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi sve gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.