Generator srpskog sporta – Mozzart asistira i rekreativcima

Generator srpskog sporta – Mozzart asistira i rekreativcima

Mozzart je već godinama prepoznat u javnosti kao generator srpskog sporta, jer pomaže sportske kolektive i saveze na svim nivoima, od niželigaškog do najvišeg ranga. Aktuelni je sponzor Fudbalskog, Košarkaškog, Odbojkaškog, Rukometnog saveza i kontinuirano ulaže u najveće klubove u zemlji – FK Crvena zvezda, KK Partizan, FK, RK i OK Vojvodina, FK Radnički, FK Napredak, KK Mega... ali nikad ne zaboravlja ni one koji se sportom bave iz čiste ljubavi prema lopti, zbog zdravih navika i lepšeg slobodnog vremena sa društvom.

Zato u velikoj meri asistira i rekreativcima. Mozzart i organizacija Sport me nedavno su organizovali turnir koji je okupio najbolje futsalere Beograda, uz spektakularnu završnicu i proglašenje pobednika.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću podržao je i Cargo ligu u košarci, najveće amatersko takmičenje u igri pod obručima u Srbiji. Ovo je u osnovi rekreativna liga, ali igrači i ekipe svojim profesionalizmom podižu kvalitet nadmetanja.

Takođe, Mozzart pomaže amaterski, studentski, vojni sport, a pokrenut je i veliki projekat Besplatnih škola sporta, kroz koji je do sada prošlo više od 600 dece. Do sada je otvoreno sedam školica (fudbal, rukomet, košarka, odbojka i tenis), u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Nišu i Aranđelovcu.

Ova društveno odgovorna kompanija ujedno stalno pruža pomoć niželigašima, kroz akciju Novi dresovi za nove šampione opremila je više od 10.000 sportista. Velika ulaganja Mozzart ima i kroz akciju Sto terena za jednu igru, u okviru koje je do sada obnovio 90 košarkaških terena, ali i multifunkcionalnih u Srbiji i Republici Srpskoj.