Bukari podržao Mozzartovo sponzorstvo fudbalskog kluba u Gani

Bukari podržao Mozzartovo sponzorstvo fudbalskog kluba u Gani

Fudbaler najtrofejnijeg srpskog kluba i reprezentativac Gane posetio Mozzartovu centralu u rodnoj Akri

 

Da li ste se ikada zapitali šta povezuje Beograd i 7,869 kilometara udaljeni glavni grad Gane, Akru? Dve daleke prestonice povezuju tri šampiona - kompanija Mozzart, kao lider u priređivanju igara na sreću, najtrofejniji srpski fudbalski klub Crvena Zvezda i jedan od najboljih igrača crveno-belih, Osman Bukari. Upravo je Mozzart, koji uspešno posluje u dalekoj Gani, nedavno doveo prvotimca kluba sa Marakane i reprezentativca ove afričke zemlje u posetu svojoj centrali u Akri, ujedno Bukarijevom rodnom gradu. Povod je, između ostalog, bilo ozvaničenje sponzorstva koje je Mozzart sklopio sa fudbalskim klubom Okwawa United FC iz grada Kwahu.

Tokom Bukarijeve posete Mozzartu u Gani, poznati fudbaler i predstavnici ove kompanije posetili su Kwahu kako bi prisustvovali meču između lokalnog kluba čiji su sponzori, a koji je ostvario izvanredan rezultat od 3:0 i opravdao ukazano poverenje na samom početku saradnje. Osman Bukari i kompanija Mozzart su tom prilikom predstavnicima kluba Okwawa United poklonili dresove Crvene zvezde, uz želju da igraju odlične partije poput čuvenih crveno-belih iz dalekog Beograda.  

Potpisano sponzorstvo za kompaniju Mozzart ne predstavlja samo ulaganje u sport u Gani, već i priliku da kroz podršku ovom fudbalskom klubu pomogne i razvoj lokalne zajednice. Mozzart je u Srbiji verna podrška sportu, od amaterskih kolektiva do profesionalnih klubova i reprezentacija, pa se trudi da taj model prenese i na sve zemlje u kojima uspešno posluje na tri kontinenta. Mozzart je, kao naslovni sponzor Superlige Srbije, po prvi put u domaći šampionat uveo humanitarni karakter pa se najboljem igraču svakog kola Mozzart Bet Superlige dodeljuje novčani iznos koji se zatim prosleđuje u humanitarne svrhe. Na listu najboljih igrača domaćeg prvenstva upisao se i Osman Bukari, koji je nagradu kompanije Mozzart uputio za lečenje dečaka Igora Savićevića, pokazujući na taj način da je šampion i izvan fudbalskog terena.