BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU NA PRVOM MESTU – MOZZART I MUP POTPISALI PROTOKOL O SARADNJI

BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU NA PRVOM MESTU – MOZZART I MUP POTPISALI PROTOKOL O SARADNJI

Događaju u Palati Srbije prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a ugovoreno je sprovođenje akcija podele zaštitne opreme, kao i pomoć Sektoru za vanredne situacije, odnosno razvoju sporta unutar ministarstva

Već duži niz godina, kompanija Mozzart sarađuje sa najznačajnim institucijama u zemlji. Zajedno sa mnogim ministarstvima, pokrenula je projekte koji doprinose boljitku zajednice, omogućavaju još bolje uslove u zdravstvenom i obrazovnom sistemu, na sportskim terenima... Ovoga puta potpisala je Protokol sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, koji će omogićiti saradnju usmerenu na razvoj organizacionih celina Ministarstva, posebno Sektora za vanredne situacije, ali i akcije usmerene na podizanju svesti građana o značaju bezbednog ponašanja u saobraćaju, kao i afirmisanju i razvoju sporta.

Događaju u Palati Srbije prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, državni sekretar MUP-a Bojan Jocić, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

  • Potpisivanjem ovog sporazuma, nastavljamo saradnju sa Mozzartom u cilju daljeg razvoja MUP-a i njegovih organizacionih celina. Uz pomoć društveno odgovornih kompanija kao što je Mozzart, možemo još više da unapredimo naš rad i uslove rada pripadnika MUP-a – naglasio je državni sekretar Bojan Jocić.

Sporazumom je definisano sprovođenje akcija u cilju unapređenja bezbednosti u saobraćaju, uz podelu zaštitne opreme kao što su paketi prve pomoći, kacige za vožnju skutera…

Protokol o saradnji ispred kompanije Mozzart potpisao je generalni direktor Slobodan Prodanović.

  • Ovo je nastavak naše sjajne saradnje sa MUP-om, a ovoga puta ćemo raditi na podizanju svesti o važnosti pridržavanja svih bezbednosnih pravila u saobraćaju. Ujedno ćemo se truditi da poboljšamo uslove u Sektoru za vanredne situacije i unapredimo sport unutar Ministarstva. Mozzart već dugo organizuje društveno odgovorne akcije i sarađuje sa mnogim važnim institucijama u državi na projektima koji donose dobrobit za celu zajednicu – istakao je Prodanović.