Otvorene pozicije

Specijalista informacione bezbednosti

Za naše sedište u Beogradu potreban nam je: 

 

SPECIJALISTA INFORMACIONE BEZBEDNOSTI

 

Koji će doprinositi uspostavljanju mera i sprovođenju aktivnosti za očuvanje poverljivosti, integriteta i dostupnosti informacija i informacionih sistema kompanije.

Vaše odgovornosti:

 1. Učestvovanje u planiranju, implementaciji i unapređenju bezbednosnih sistema u kompaniji.
 2. Upravljanje i rad sa sistemima za čuvanje i analizu logova o aktivnostima u informacionim sistemima, unapređenje njihovih funkcionalnosti, detektovanje bezbednosnih incidenata, konfigurisanje izveštaja i alerta.
 3. Sprovođenje internih phishing kampanja i praćenje aktuelnih pretnji.
 4. Unapređenje programa za podizanje svesti zaposlenih o informacionoj bezbednosti i sprovođenje obuka iz ove oblasti.
 5. Učestvovanje u planiranju i sprovođenju aktivnosti u cilju ispunjavanja zahteva standarda ISO27001 u kompaniji.
 6. Učestvovanje u izradi i unapređenju politika i procedura informacione bezbednosti i koordinacija aktivnosti za njihovu primenu.
 7. Učestvovanje u procesu prepoznavanja rizika informacione bezbednosti u kompaniji, definisanja i implementiranja mera za tretiranje rizika informacione bezbednosti.

Vaš profil:

 1. VII stepen stručne spreme, smer u oblasti informacionih tehnologija, telekomunikacija ili računarstva.
 2. Minimum tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, prednost iskustvo u administraciji servera ili mrežne infrastrukture, iskustvo u konfigurisanju i radu sa nekim bezbednosno-relevantnim sistemima i aplikacijama, kao na primer AV, FW/WAF, IDS/IPS, APT, NAC, SIEM, IdM, DAM, PAM, DLP, vulnerability management software, risk management tools.
 3. Poznavanje standarda informacione bezbednosti, ISO27001, PCI-DSS, NIST i/ili OWASP.
 4. Poželjno je, ali ne i obavezno, posedovanje nekog od stručnih certifikata: CompTIA Security+, CEH (Certified Ethical Hacker), CISSP (Certified Information Systems Security Professional), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control), Lead ISO27001 implementer ili stručnih sertifikata proizvođača bezbednosnih rešenja (npr. CCNA Security).
 5. Poželjno iskustvo u pripremi i održavanju edukacija iz oblasti upravljanja informacionom bezbednošću, iskustvo u kreiranju i primeni politika i procedura informacione bezbednosti.
 6. Odlično znanje govornog i pisanog engleskog jezika.
 7. Izražene veštine komunikacije.
 8. Proaktivnost i odgovornost u radu.
 9. Samostalnost u radu, preciznost i temeljitost.

 

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju i ispunjavate tražene uslove, molimo Vas da svoj CV i motivaciono pismo prosledite putem prijave.

Zahvaljujemo svakom kandidatu koji se prijavi na konkurs, a kontaktiraćemo samo one kandidate sa kojima će biti započet proces selekcije. U slučaju da Vas ne kontaktiramo, snažno preporučujemo da pratite našu stranicu Karijera i ostanete u toku sa otvorenim pozicijama.

Ovim potvrđujem da sam saglasan sa Politikom privatnosti
Prijavi se za poziciju

Milica Stanković

DPO Officer

Glavni razlog zbog kojeg sam odlučila da započnem svoju profesionalnu karijeru u Mozzart-u je mogućnost profesionalnog usavršavanja, klizno radno vreme, slobodni vikendi kao i dinamično i izazovno radno okruženje. Takođe, jedna od stavki koja je me privukla jeste to što kompanija Mozzart poseduje sertifikat Poslodavac – Partner.

Nina Stojaković

Referent za upravljanje zaradama, benefitima i pravima pristupa

Stvar koja je meni bitna kod poslodavca jeste sloboda u organizovanju radnog vremena i rad bez pritiska, a tu mogućnost sam upravo dobila od Mozzart-a. Pre nego što sam konkurisala za posao, raspitivala sam se kod, sad već mojih kolega koji rade duže u kompaniji i svi su se složili da je ono čime su posebno zadovoljni upravo kolegijalnost i ljubaznost kolega, skraćeno radno vreme petkom što značajno utiče na privatni život, klizno radno vreme, a ti uslovi su meni lično najznačajniji za rad.

Miloš Krivokapić

Marekting menadžer

Kompanija Mozzart je lider u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja i kao takva predstavlja veliki izazov za mene i mesto gde ću moći da unapredim svoje veštine i znanja. Čvrsto verujem u poštovanje ljudi i u visoke etičke standarde, a to je ono što se neguje i održava u Mozzart-u.