Otvorene pozicije

Senior Java programer

Kompanija Mozzart, najveći priređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, posluje na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Malte, a od skoro i na tržištu Afrike i Južne Amerike. Sa više od 1.000 uplatnih mesta i oko 4.300 zaposlenih apsolutni smo regionalni lider u ovoj privrednoj grani. Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unapređenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa. Svesni toga da je uspeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija veštine, znanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.

 

Shodno potrebama kompanije i proširenju obima posla, odnosno širenju poslovanja na nove kontinente i nova tržišta, tražimo pojačanje za naš Web back-end tim u okviru IT direkcije. Za naše sedište u Beogradu potreban nam je iskusan

 

SENIOR JAVA PROGRAMER

 

koji će nam se pridružiti i svojim znanjem i angažovanjem doprineti optimalnom ispunjenju postavljenih ciljeva, kroz održavanje postojećih i razvoj novih funkcionalnosti sistema korišćenjem mikroservisne arhitekture i modernih konkurentnih tehnologija.

 

Ukratko, tvoje obaveze su sledeće:

 1. Rad na distribuiranom sistemu sa hiljadama konkurentnih korisnika
 2. Rad na mikroservisnoj arhitekturi
 3. Izrada programskog koda na osnovu funkcionalne i tehničke specifikacije i definisane arhitekture sistema
 4. Testiranje novih funkcija i optimizacija aplikacija
 5. Implementacija novih tehnologija, integrisanje eksternih rešenja u okviru našeg sistema
 6. Čitanje i pisanje korišćenjem Oracle i SQL-a
 7. Mogućnost izbora i korišćenja novih tehnoloških rešenja

 

Od tebe očekujemo:

 1. Minimum pet godina radnog iskustva u programskom jeziku Java
 2. Relevantno iskustvo u projektovanju mikroservisne arhitekture
 3. Iskustvo u radu sa Spring i Spring Boot tehnologijama, REST i SOAP web servisima
 4. Odlično poznavanje i razumevanje koncepata OOP i softver dizajn paterna
 5. Iskustvo u optimizaciji i unapređenju servisa
 6. Iskustvo u kontejner tehnologijama (Docker)
 7. Odlično poznavanje relacionog modela SQL, Oracle
 8. Iskustvo u radu sa Memcached i Redis tehnologijama
 9. Usmerenost na zadatak i rezultat
 10. Integritet, odgovornost i pouzdanost
 11. Proaktivnost i pokretačku energiju
 12. Težnju ka razvoju i kontinuiranom učenju
 13. Dobro znanje engleskog jezika

 

Mi nudimo stabilnost koju opravdava dugogodišnja liderska pozicija u Srbiji i regionu u beting industriji, rad sa modernim tehnologijama i na zahtevnim projektima, mogućnost predlaganja tehnologija za projektovanje rešenja u saradnji sa softverskom arhitekturom, rad u okruženju sa velikim brojem IT eksperata, podsticaj ličnog i profesionalnog razvoja kroz interni put karijere, hibridni model rada i različite sportsko-rekreativne benefite.

 

Ukoliko si zainteresovan za navedenu poziciju i ispunjavaš tražene uslove, molimo te da nam svoj CV proslediš putem prijave.

Zahvaljujemo svakom kandidatu koji se prijavi na konkurs, a kontaktiraćemo samo sa onima sa kojima će biti započet proces selekcije. U slučaju da ne kontaktiramo sa vama, snažno preporučujemo da pratite našu stranicu Karijera i ostanete u toku sa otvorenim pozicijama.

Ovim potvrđujem da sam saglasan sa Politikom privatnosti
Prijavi se za poziciju

Milica Stanković

DPO Officer

Glavni razlog zbog kojeg sam odlučila da započnem svoju profesionalnu karijeru u Mozzart-u je mogućnost profesionalnog usavršavanja, klizno radno vreme, slobodni vikendi kao i dinamično i izazovno radno okruženje. Takođe, jedna od stavki koja je me privukla jeste to što kompanija Mozzart poseduje sertifikat Poslodavac – Partner.

Nina Stojaković

Referent za upravljanje zaradama, benefitima i pravima pristupa

Stvar koja je meni bitna kod poslodavca jeste sloboda u organizovanju radnog vremena i rad bez pritiska, a tu mogućnost sam upravo dobila od Mozzart-a. Pre nego što sam konkurisala za posao, raspitivala sam se kod, sad već mojih kolega koji rade duže u kompaniji i svi su se složili da je ono čime su posebno zadovoljni upravo kolegijalnost i ljubaznost kolega, skraćeno radno vreme petkom što značajno utiče na privatni život, klizno radno vreme, a ti uslovi su meni lično najznačajniji za rad.

Miloš Krivokapić

Marekting menadžer

Kompanija Mozzart je lider u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja i kao takva predstavlja veliki izazov za mene i mesto gde ću moći da unapredim svoje veštine i znanja. Čvrsto verujem u poštovanje ljudi i u visoke etičke standarde, a to je ono što se neguje i održava u Mozzart-u.