Otvorene pozicije

Junior data analitičar

Oduvek ste voleli podatke, a u matematici ste prepoznali svoju strast? Znali ste da podaci oblikuju velike sisteme i njihov razvoj, a sada možete postati deo te priče!

Regionalni lider u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, u potrazi za perspektivnim, kreativnim, analitičnim ljudima, željnim prilike za učenje i rad, kreirao je program prakse koji će vas obučiti za poziciju data inženjer/analitičar! 

Ne samo da ćete imati priliku da se upoznate sa naprednom analizom i vizuеlizacijom podataka, već ćete učiti o bazama podataka, savremenim BI alatima, statističkim modelima i tehnologijama i učestvovaćete u dizajniranju DWH.

Mozzart vam pruža priliku da:

  • Tokom plaćene prakse usavršite svoje teorijsko znanje i učite od najboljih data inženjera i analitičara kroz praktičnu obuku
  • Dobijete priliku za zaposlenje u prijatnom i inspirativnom radnom okruženju sa fleksibilnim radnim vremenom i definisanim karijernim putem
  • Razvijate karijeru učeći o najsavremenijim tehnologijama  

A da li prepoznajete sebe?

  • Upravo ste završili studije ili ste student završne godine Elektrotehničkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Prirodno matematičkog fakulteta, Fakultet tehničkih nauka (FTN).
  • Imate bazično znanje SQL-a, R-a, Python/Java scripta, baza podataka
  • Voleli biste da kreirate Data Martove, migrirate podatke i modelirate baze podataka
  • Analitični ste, volite da rešavate probleme i razmišljate na logički način
  • Marljivi ste, timski orijentisani i željni znanja
  • Dobro poznajete engleski jezik
  • Iskustvo sa BI ili Reporting alatima je poželjno

 

 PRIJAVITE SE I POSTANITE DEO MOZZARTA!*

 

*Analizom svih navedenih podataka, zaključak ide u prilog prijavi  

Ovim potvrđujem da sam saglasan sa Politikom privatnosti
Prijavi se za poziciju

Milica Stanković

DPO Officer

Glavni razlog zbog kojeg sam odlučila da započnem svoju profesionalnu karijeru u Mozzart-u je mogućnost profesionalnog usavršavanja, klizno radno vreme, slobodni vikendi kao i dinamično i izazovno radno okruženje. Takođe, jedna od stavki koja je me privukla jeste to što kompanija Mozzart poseduje sertifikat Poslodavac – Partner.

Nina Stojaković

Referent za upravljanje zaradama, benefitima i pravima pristupa

Stvar koja je meni bitna kod poslodavca jeste sloboda u organizovanju radnog vremena i rad bez pritiska, a tu mogućnost sam upravo dobila od Mozzart-a. Pre nego što sam konkurisala za posao, raspitivala sam se kod, sad već mojih kolega koji rade duže u kompaniji i svi su se složili da je ono čime su posebno zadovoljni upravo kolegijalnost i ljubaznost kolega, skraćeno radno vreme petkom što značajno utiče na privatni život, klizno radno vreme, a ti uslovi su meni lično najznačajniji za rad.

Miloš Krivokapić

Marekting menadžer

Kompanija Mozzart je lider u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja i kao takva predstavlja veliki izazov za mene i mesto gde ću moći da unapredim svoje veštine i znanja. Čvrsto verujem u poštovanje ljudi i u visoke etičke standarde, a to je ono što se neguje i održava u Mozzart-u.